Alla inlägg under november 2007

Av Elisabeth - 5 november 2007 22:40

Det här är humor! :P

Av Elisabeth - 5 november 2007 22:18

Då var man hemma från ännu ett härligt pump-pass, märker så väl att jag blir starkare och starkare för varje gång, härlig känsla :) Så en fruktsallad och en dusch senare sitter jag här och längtar efter julen! Älskar verkligen julen, stämningen är så härlig med alla ljus, dofter och mys! Ska visserligen jobba julafton för tredje året i rad, men bara dag som tur är! Förra året hade jag ju sån tur att jag åkte på magsjuka under natten utan att jag ens fattade att det var det! Sjukt. Trodde helt enkelt att jag hade ätit för mycket :P


Jag och Eje sitter och smider lite Ikea planer, ska försöka komma iväg nästa helg då jag är ledig! Är svårt att fara på veckorna när man jobbar ju. Så jag hoppas verkligen vi kommer iväg så man får köpa lite grejer till lägenheten! Behöver bland annat en vikvägg, databord, hallspegel, gardiner.. Ja, en hel del! Får se hur långt pengarna räcker bara, har man tur kanske man kan köpa en och en annan julklapp också :)


Näni, nu ska jag sluta svammla och bädda ner mig i gosängen, imorrn jobbar jag heldag! :)


Gooodnajt!

Av Elisabeth - 5 november 2007 16:51

Måndag it is! Jobbade till 14.30, riktigt tungt att ta sig upp! Men dagen har faktiskt gått ganska fort. Plockat på här hemma, fyllt kylen och ätit middag nu så nu är det bara att invänta pumpen! Ska bli riktigt skönt med pump ikväll med tanke på att jag missade förra veckan! Och allt skräp man mata in igår. Blä, mår illa bara jag tänker på det!


Ville egentligen åka till Mio och kolla in deras rea idag, men hade ingen att åka dit med så det får bli en annan gång! Men då är väl allting borta, skulle inte förvåna mig!


Jaja, vila en stund nu, sen träning.


Haaj

Av Elisabeth - 4 november 2007 21:06

Happ då var ännu en helg över. Har gått så himla fort!!


I fredags surade jag ju in i det sista över min säng och mitt klädpaket! Men det gick över när jag satte mig på bussen mot Kramfors ;) Sandra och Mallan kom och plockade upp mig, sen blev man bjuden på världens godaste middag av mästerkocken Malin, herregud vad gott det var! Sen blev det lite bastu där på kvällskvisten, drack faktiskt en öl också, men vid 22 var man riktigt trött så halv elva låg man nerbäddad :)


Lördagen började med en jättegod frulle med havregrynsgröt, ägg och mackor, mumms ;) Älskar frukost! Sen for vi tre duktiga själar ner på Värkstan och brände lite fett minsann! Sprang en halvtimme på bandet bland annat, och det måste ju varit år och dar sen man försökte sig på nåt sånt! Riktigt stolt! :) Lite solning och bastu på det så var man ju som en helt ny människa! Blev återigen bjuden på gomat av mästerkocken Mallan och så blev det fruktsallad till efterrätt ;) Sen gjorde jag mig klar och åkte bort till grabbarna, drack vin, surrade, sjöng, kollade på gamla festfilmer.. Hahaha! Sjuuukt! Sen kan vi ju dra ett streck över resten av kvällen, fy bubblan.. Att man aldrig lär sig?! Why, why, why, why....


Sov iallafall hos Malin inatt på hennes soffa, den här dagen har väl varit som alla andra söndagar, massa surr, såsande och ätit för en hel armé. Kul jul! Kändes riktigt trist att åka hem, det gör det ju alltid. Men förhoppningsvis dröjer det inte länge tills nästa gång :)


När jag kom innanför dörren när jag landat här hemma möttes jag av 71238 plastremsor och kartonger, mamma och plastpappsen har ju varit så snäll och skrivat ihop sängen åt mig :) Så jag bäddade iordning den och gick ner på Konsum och köpte lite ost, kex och choklad som jag gick dit med som tack för hjälpen :) Kom nyss hem därifrån, mysigt att ligga och surra med mamma ibland också, bli lite ompysslad! Nu ska jag ta en lång varm dusch och lägga mig i en heeelt ny säng, nya fräscha lakan och hela kittet.. ENSAM! Imorrn väntar en dag med jobb, träning och städning! Måndagar suger...



Jag är såå duuuuum, tralalalalalalllala..


Av Elisabeth - 2 november 2007 13:51

Den här dagen började bra, skönt väder för en prommis imorse! Men sedan dess har det bara gått utför. Ringde till Ikea och får höra att min säng fortfarande stog kvar i Sundsvall, den hade blivit "bortglömd". Även om jag inte ska vara hemma i helgen sa jag åt dom att dom fick så lov att köra hit den idag, men dom kunde inte komma innan fem utan det blev nån gång mellan fem och sex. Så då ringde jag och sa till mamma att hon fick släppa in dom när dom kom. Hon blev sur såklart, men då får hon väl bli de då! Efter den misären satte jag mig här och loggade in på H&M för att se vart mitt paket befann sig! Inte nog med att jag kanske inte kan hämta ut det idag så är inte min väst med, som jag hade tänkt ha imorgon. Det är då självaste /#(&"/¤&/#)"(¤))%¤=#("..!


Ta mig härifrån!!!

Av Elisabeth - 2 november 2007 07:37

Skönt att det är fredag idag! Klev upp för en timme sen och gick och körde igång 3maskiner. Ska snart gå bort och skifta sen bege mig ut på en prommis bort till Emilie och se om hon är vaken :P


Sov faktiskt helt ok på soffan inatt, men jag är irriterad över att jag missade träningen för ingenting och att jag är sänglös. Men nu är det helg så det är bara att dra på smilbanden! :) Far väl vid fem idag, nå senare blir det inte!


Tack&Hej!

Av Elisabeth - 1 november 2007 20:54

Eehh.. vart tog sängen vägen?


Har väntat heeela dagen/kvällen på att dom ska ringa, men icke! Ändå ringde dom i tisdags och sa att dom skulle komma idag? Men, jag som redan fraktat iväg min gamla säng får sova på soffan inatt, verkligen kul jul när jag ska upp kl 7 imorrn bitti och tvätta! Hej, nackspärr deluxe. Ja man ska då vara med om det mesta! Inte kunde jag gå och träna nåt ikväll heller. Nu ska iallafall jag och mitt dåliga humör, ta en prommis i blåsvädret!


Where are yoooou?


Av Elisabeth - 1 november 2007 15:57

Känns som att det varit full rulle hela dagen! Började min morgon med att slita ur alla sängkläder, bära ut sängen till köket och dammsuga! Grannarna undrade nog vad det för för en idiot som ställde sig och dammsög sådär kl 6 på torsdag morgon! :P Men ville ha det gjort eftersom jag inte visste vilken tid dom skulle komma från Ikea. Har fortfarande inte kommit så jag hade ju kunnat vänta med det faktiskt, haha! Annars har jag väl jobbat och stått i hela dagen, fick en liten gratis"fylla" när jag städade en pensionärs rum efter att ha marinerat toagolvet med ytdesinfektion och spolat med duschslangen, haha! Hade gruppträff till 14.30 idag och nu sitter jag här och funderar på om dom kommer med min säng snart? Kommer säkert inte hinna träna ikväll iallafall :( Hungrig är jag också!


Well, känner att det blev ett lite svamligt inlägg det här så jag ska nog ta och sluta skriva nu! :P


Later!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards