Alla inlägg under mars 2008

Av Elisabeth - 15 mars 2008 15:36

Nu har Sandra och jag plågat musklerna rejält! Ingen av oss har några ben längre, men det känns superbra, as always när man har varit och tränat! :) Vi åt också världens godaste lunch på Sebastians och kikade runt i lite affärer! Nu ska hon åka hem vilket känns lite tråkigt men nu dröjer det iallafall inte flera månader tills vi ses igen! :) Känns bra!


Och nu ska man ta och göra sig redo för fest. Skulle behövt vila några timmar först egentligen känner jag! Haha! Fast det är väl kanske bäst man tar och hoppar in i duschen nu så man blir klar nån gång! Hörs imorrn!


Party ON!

Av Elisabeth - 15 mars 2008 08:15

Godmorgon, godmorgon!

Har legat i sängen och skruvat på mig den senaste timmen utan att kunna somna om så det var bara till att skutta upp! Sjukt egentligen att vara uppe såhär tidigt på en lördag. Idag kommer Sandra hit och tränar med mig :) Ska bli så himla kul! Sen ska vi gå och äta lunch.


Men det är inte förrän om typ 2-3timmar så nu blir det frulle! :)


Ha en bra lördag!

Av Elisabeth - 14 mars 2008 22:30

Idag var det en gästinstruktör från Sats i Sthlm som hade Bodypumpen! Det vart alltså ett helt nytt pass med ny musik! Laddade på lite extra vikter och det kändes kanonbra! Helt färdig när jag gick därifrån och det är ju så det ska vara! :)


Annars har jag bara legat på soffan ikväll och mulat i mig äggmackor och vindruvor. Pratade även med Eje i luren och i Näsåker var det fullt ös! Jag hoppas verkligen inte dom blåser på för hårt ikväll nu för det är ju faktiskt en dag imorrn med ;)


Helgen är välkommen, tack&hej!

Av Elisabeth - 14 mars 2008 14:59

Fredag, fredag, fredag! Har precis kommit hem från stan, det blev Sebastians som vanligt. Det är helt klart det mysigaste fiket i stan! Och eftersom det är fredag unnade vi oss lite glass till kaffet ;) Nu ska jag dock ta och packa väskan och springa ner på gymmet strax. Sen ikväll ska jag nog krypa ner under filten och se på House och ääntligen OTH! Har ju fest inplanerat imorrn så det är bäst man vilar upp sig :P Hoppas även att jag får besök av Sandra så jag har någon att gå och träna med!


Dags att springa, tjohej!

Av Elisabeth - 13 mars 2008 22:17

Det håller på att driva mig till vansinne att jag ännu inte fått sett veckans avsnitt av One Tree Hill. Igår segade det på och jag var trött och orkade inte vänta. Idag när avsnittet äntligen var färdigt, så fungerar det inte. Frustrerande? JA! Så nu måste jag börja om......


Annars har den här dagen gått ganska fort! Imorrn är det fredag, wohooo! Jobb till 12 och sen blir det till att möta upp Karro för att käka lunch på stan! Sen på eftermiddagen blir det gymmet för lite springning och Body Pump! Har ju vilat 2dagar nu så det ska bli härligt! :)


Haaaaaj!

Av Elisabeth - 13 mars 2008 09:00

My god vad den här veckan har gått fort! Tänk att det redan är torsdag, häärligt! :) Ligger fortfarande i sängen och mår gott, ska snart kliva upp och äta frukost. Jag skulle egentligen ha åkt till Sandra idag, men såklart ringer dom ut en på jobb och snäll som man är ställer man upp! 12-20. Vilket gör att man inte hinner träna nåt idag. SUCK!


Ne nu ska jag väl ta och kravla mig upp ur sängen och fixa gröt!


Have a nice day!

Av Elisabeth - 12 mars 2008 20:21

Sådärja, då var man hemma igen! Grymt skönt :) Klev upp redan vid halv 6 imorse, så var framme i Sundsvall redan kl 10. Så då passade man på att dra en liten repa på stan! Inhandlade nya jeans, sneakers, tröjor, träningslinnen och mysbrallor! Kanon. Eftersom det regnade/haglade as hell blev det taxi upp till Scandic Hotel där intervjuerna hölls. Det var 14 till där, skumt dock att bara 3av oss var tjejer. Det gick väl hyfsat, men man ska väl ha en himla tur om man lyckas med att få de där jobbet, och tur är jag ju inte direkt känd för att ha! Men det var roligt och jag fick träffa mycket trevliga människor! :)


Väl hemma blev jag bjuden på mat&kaffe hemma hos mamma. Kan inte med ord beskriva vad härligt det var med mat och varm dryck i magen, och framför allt, ett par torra strumpor!! Nu ska jag ta en lång varm dusch, hoppa i mysbrallan och se Greys och ett efterlängtat avsnitt av OTH!


Home sweet home

Av Elisabeth - 11 mars 2008 20:48

Efter träningen gick jag in på Apoteket och inhandlade Alvedon. Tog 2st och la mig när jag kom hem och vaknade för bara 1timme sedan! Tokigt värre, känner mig alldeles såsig i kolan nu! Men jag känner att det inte är helt 100 i kroppen, tror banne mig det är förkylning på G! Vill inte, vill inte, vill inteeeee!! Tänker bara på hur däckad jag blev innan jul, för att inte tala om efter jag kom hem från Åre! Fy sjutton...


Nu ska jag ta och bälja i mig några tekoppar framför House!


Tjo!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards